Headlines News :

Kısmet açıcı tılsımlar

Written By Bilal Hoca on 18 Ağustos 2014 Pazartesi | 15:35

Bazen kişilerin kısmetlerine çeşitli vesileler engel olur. Bunlar bazen yapılmış olan bir büyü bazen cin musallatı yada nazar beddua gibi vesilelerdir. Bu tip bir durumdan dolayı bağlılık oluşuyorsa öncelikle sebep ortadan kaldırılmalı.

O zaman bu tür kısmet açma tılsımları iyi bir yardımcı öğe olarak kullanılabilir. Bazı kişilerde ise bu tür bir araz olmadan da kısmetleri gecikebilir. Bu tür durumlarda kısmet açmayla ilgili tılsımlar kullanılarak kısmetlerin çıkması için gerekli ortam sağlanmaya çalışılır. Eğer Bahsettiğimiz büyü cin musallatı nazar gibi bağlılığa sebep olan etkiler kaldırılmazlarsa, yapılan kısmet açma işlemleri kısa süreli faydalı olabilse de ilerleyen aşamalarda tekrardan sorunlar başlayabilir.

Çizgili veya çizgisiz olabilirler. Bir kısmı okumalı olabilir. Taşıma yakma serpme içirme elbise veya vücuda sürme gibi şekillerle tatbik edilebilir. Yapım aşamasında tütsü kullanılabilir.Tılsımlar bahsinde de anlattığımız gibi şeytani yoldan yapılanları, imandan edebileceği için dikkatli olmak gerekir.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Blogger Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Medyum Denizli Bilal Hoca Efendi - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Blogger Template