Headlines News :
Home » , , » Dünya Medyumları Wolf Messing

Dünya Medyumları Wolf Messing

Written By Bilal Hoca on 17 Eylül 2014 Çarşamba | 12:05







Wolf Messing
10 Eylül 1899, Kalwaria, Varsova’da dogdu, 1974, Moskova’da öldü. Polonya asilli Rus psisik. Durugörü ve prekognisyon yetenekleri de olmakla birlikte, özellikle, düsünce aktarimi ve telkin yetenekleri son derece güçlü bir psisik olarak ün yapmistir.

Yoksul bir Musevi ailesinin çocugu olarak dünyaya geldi. Paranormal yetenekleri çok küçük yaslarda ortaya çikti. Gençliginde, dünyayi dolasmak amaciyla biletsiz olarak bindigi trende, kontrolörü, telkin yetenegiyle, bir gazete parçasinin bilet olduguna inandirdi. Berlin’de bir süre tiyatrolarda çalisti. Onalti yasinda Viyana’da, Albert Einstein ve Sigmund Freud ile tanisti. Onlarla telepati, düsünce aktarimi ve telkin deneyleri yapti.

1915’ten itibaren on yil boyunca dünyanin çesitli ülkelerini dolasti. 1927’de Hindistan’da, Gandhi ile düsünce aktarimi deneyi yapti. Ülkesine döndükten sonra düsünce aktarimi deneylerini halka açik olarak yapti, ‘durugörü’ yetenegiyle kimi ünlü kisilerin kayip esyalarini buldu. Spiritüalizmin izleyicisi olmamakla birlikte, ruhsal irtibat seanslarina katildi. (Otobiyografisinde, bu seanslarda gözlemledigi tezahürlerin paranormal yeteneklerinin gelisimine katkida bulundugunu belirtmistir.)
Alman-Rus iliskilerinin iyi oldugu ve Hitler ile Stalin arasinda bir saldirmazlik anlasmasinin yapildigi dönemde, ikinci Dünya Savasi’nin çikacagina, Avrupa’nin Naziler tarafindan isgal edilecegine, 1945’te savasin sona erecegine ve “Sovyet tanklarinin Berlin sokaklarini çigneyecegi”ne iliskin kehanetlerinden ötürü, hakkinda Hitler tarafindan ölüm emri çikartildi. Polonya sinirindaki tüm Nazi kontrol noktalarindan düsünce aktarimi ve telkin yeteneklerini kullanarak geçti ve Sovyetler Birligi’ne sigindi. Stalin’in odasina yine bu yetenekleri sayesinde, tüm nöbetçileri atlatarak girmeyi basardi.

Sonraki on yil boyunca Sovyetler Birligi’nde büyük bir ün ve servet edindi. Kazanciyla, ikinci Dünya Savasi sirasinda Sovyet Hava Kuvvetleri’nin iki savas uçagi almasini sagladi. Savas sonrasinda Sovyet Bilimler Akademisi’nde yogun biçimde deney ve incelemelere tabi tutuldu. (Otobiyografisinde, bu dönemde yeteneklerinin tam olarak anlasilamadigindan ve zorla Stalinci materyalist anlayisa uydurulmaya çalisilmasindan yakinmistir.)

1960’larin sonlarinda otobiyografisini yayimlamak istemisse de, (kimilerine göre, dönemin sansürcü anlayisindan ötürü, kimilerine göre de Komünist Partisi’nin üst düzey yöneticilerine iliskin öne sürdügü “olumsuz” kehanetlerinden ötürü) Sovyet yetkililerden, gerekli izni alamamistir.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Blogger Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Medyum Denizli Bilal Hoca Efendi - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Blogger Template