Headlines News :
Home » , , » Dünya Medyumları Jeane Dixon

Dünya Medyumları Jeane Dixon

Written By Bilal Hoca on 17 Eylül 2014 Çarşamba | 12:01







Jeane Dixon
3 Ocak 1918 dogumlu Jeane Dixon, Los Angeles’de dogdu ve büyüdü. Babasi ile annesi olan Frank ve Emma Pinckert, çocuklarini, Avrupa geleneklerine göre yetistiren, Alman göçmenlerdi. Jeane’nin olaganüstü psisik yetenekleri hemen konusmaya baslar baslamaz ortaya çikti. Birgün annesine, siyah kenarli mektupla oynayip oynayamayacagini sormustu. Þasiran annesi kendisine, öyle bir mektup görmedigini söyledi. Fakat on gün sonra, Emma Pinckert’e Almanya’daki babasinin öldügünü bildiren siyah kenarli bir mektup geldi.

Bir baska olayda Jeane, o siralarda evden birkaç yüz kilometre uzakliktaki Chicago’da bulunan babasinin eve gelirken, siyahli beyazli bir köpek getirecegini söyledi. Gerçekten de babasi eve, siyah beyaz tüyleri olan Colley cinsi bir köpekle döndü.

Jeane sekiz yasina gelince, annesi onu, Luther Burbank’in evinin bitisiginde yerlesmis olan, Bohemyali bir kadinin kampina götürmüstü. Küçük kizin sol elinin çizgilerini inceleyen falci kadin; çocugun inanilmayacak yeteneklerle dünyaya geldigini söyleyerek ona bir kristal küre hediye etti.
O günü takip eden günlerde Jeane bu küreyi bir oyuncak gibi hiç yanindan ayirmadi. Zaman zaman onunla konusuyor zaman zaman içinde bir seyler görmeye çalisiyordu. Bu arada çevrede Jeane’yi görmek isteyen insanlarin sayisi artiyordu. Jeane 9 yasindayken bir kadin kendisinden ögüt almak istedigini söyleyerek evlerine geldi. Kadin meslegi olan sinema oyunculugundan vazgeçip bir butik açmak istedigini, sinemada basarili olamadigi için Jeane’ye bu konuda ne yapmasi gerektigini sormaya geldigini ifade etti. Jeane, kristal küresine bakti ve kadini deste deste paralarla birlikte gördü. Genç kadina:

“Butik projesinden vazgeçin, sinemaya devam edin,” dedi. Kisa bir süre sonra, Marie Dressler adi, sinemalarin duvarlarinda parladi ve zengin oldu.

Metapsisik ve parapsikolojik alanda arastirma yapan arastirmaci ve bilim adamlarinin çogu, Jeane Dixon ile çesitli deneyler yapmislardir. Alinan sonuçlar her zaman sasirtici ve açiklanamaz nitelikte olmustur. Jeane çok degisik sekillerde kehanetlerde bulunmaktadir. Bazen kristal küresine konsantre olarak, bazen karsisindaki kisinin elini tutarak, bazen de durduk yere gözünün önünde açilan bir ekrandan film seyreder gibi, gelecekteki olaylari görmektedir.

1962 yilinda Reagan’a birgün baskan olacagini söylemistir. Dixon 26 Ocak 1997’de 79 yasinda iken kalp yetmezligi sonucu ölmüstür.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Blogger Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Medyum Denizli Bilal Hoca Efendi - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Blogger Template